- طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالمقادير طريقة عمل البسبوسة بالقشطة طريقة عمل البسبوسة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالزبادي
- وقت الطهي: 30 دقيقة
- المقادير: 1/2 كيلو دقيق سامولينا 1/2 كيلو سكر علبة زبادي 2 ملعقة بشر جوز هند 2 ملعقة سمنه بلدى علبة قشطه ملعقة بيكنج بودر مقدار فانيليا مقدار عصير نص ليمونه
- التحضير: 1-ناخد من نص كيلو السكر كوبايه ونضربها مع كوبايه الزبادى بالمعلقه مش المضرب الكهربائى حتي تتجانس تماما
2-نخلط دقيق البسبوسه مع جوز الهند والبيكنج بودر
3- وبعدين نخلطهم مع الزبادى والسكر ونضيف السمنه والقشطه ونخلطهم كويس
4-نفردهم فى الصينيه ونساويها الاول نحط ايدنا فى ميه ونفرد عشان مش تلزق فى ايدنا
5-حمصت شويه فستدق ورشيتهم عليها مع ضغط خفيف عشان يتثبت - الطبخ: تدخل فرن ساخن علي درجة حرارة 180 لمدة 30 دقيقة او حتي تمام السوي
واول ما تطلع البسبوسه ترشى عليها معلقتين سمنه سايحين ده اختيارى بس بتخليها طريه اوى ونسقيها السيرب وهى سخنه - طريقة عمل البسبوسة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالقشطة -طريقة عمل البسبوسة المصرية - طريقة عمل البسبوسة للشيف حسن - طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالصور -طريقة عمل البسبوسة منال العالم -طريقة عمل البسبوسة المصرية بالصور - طريقة عمل البسبوسة
إرسال تعليق