- طريقة عمل الدجاج بالبصل طريقة عمل الدجاج بالصوص الابيض
- المقادير: 1 كيلو صدور الفراخ المخلية مقدار خل وملح وفلفل 1 ملعقة زبادى كبيرة مقدار زيت زيتون وثوم مدقوق 1 ملعقة زبدة 1 ثمرة بصلة مبشورة 1 ملعقة صلصلة مقدار مكعبات طماطم مقدار مرق
- التحضير: نغسل الفراخ بالماء والخل ,وتنقع نصف يوم فى التبيلة
- الطبخ: تشوى على الفحم او الشواية الكهربة
الصلصة:
نسيح الزبدة ونضيف مكعبات الطماطم والبصل المبشور حتى يذبل وبعدين نضيف معجون الطماطم ونصف كوب مرق او مكعب ماجى ونضيف الملح والفلفل الاسود ونضيفة على الدجاج المشوى - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور
إرسال تعليق