
- طريقة عمل الدجاج بالبصل طريقة عمل الدجاج بالصوص الابيض 
 - المقادير:  1 كيلو صدور الفراخ المخلية مقدار خل وملح وفلفل 1 ملعقة زبادى كبيرة مقدار زيت زيتون وثوم مدقوق 1 ملعقة زبدة 1 ثمرة بصلة مبشورة 1 ملعقة صلصلة مقدار مكعبات طماطم مقدار مرق 
 - التحضير: نغسل الفراخ بالماء والخل ,وتنقع نصف يوم فى التبيلة 
 - الطبخ: تشوى على الفحم او الشواية الكهربة 
الصلصة: 
نسيح  الزبدة ونضيف مكعبات الطماطم والبصل المبشور حتى يذبل وبعدين نضيف معجون  الطماطم ونصف كوب مرق او مكعب ماجى ونضيف الملح والفلفل الاسود ونضيفة على  الدجاج المشوى - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ  المحشية - طريقة عمل الفراخ  المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز  -طريقة عمل الفراخ فى الفرن  -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
إرسال تعليق