setatwebanatworld.blogspot.com

المقادير: لسان عصفور بسلة لحمة مقطعة صغير بصلة مفرومة عصير طماطم معلقة كبيرة صلصة طماطم كركم ملح مكعب مرق
الطبخ: في حلة نحط زيت زيتون
وعليه البصل ونحركه لحد ما يذبل
ونضيف عليه اللحمة مع التحريك من حين لحين ونسيبها فوق نار هادية لمدة 10 دقايق ثم نضيف الكركم ومربع المرق
نضيف البسلة
لو احتاج مية نضيف شوية بس تكون مغلية ونسيبهم يستوو ثلاث ارباع سوا
ثم نضيف عليهم عصير الطماطم والمعجون
ونسيبهم يتسبكو كويس
وننزل بلسان الطير ونحركه عشان يتشرب من الصلصة
واخيرا نضيف مية مغلية الكمية اللي هتكفي تسوية لسان الطير ونسيبها فوق النار 10 د حسب ماهو مكتوب فوق العلبة
وده شكلها في الطبق مفيش اسهل من كده 

Post a Comment

أحدث أقدم