استروبيرى تشيز كيك

صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

قاعده سابلية – 50 ج مربى فراولة ( 2 معلقة كبيرة ) – قطع فراولة – 250 ج كريم تشيز – 150 ج سكر ( كوب الاربع)- 100 ج زبادى ( واحدة ) – عصير ليمونة – 250 ج عصير فراولة( كوب كبير )
20 ج جيلاتين بودر ( معلقة كبيرة ) – 300 ج كريمة فريش ( كوب ونص ) قاعده سبونج – جيلى بارد بالفراولة
الطريقة
نضع فى الخلاط الكريم تشيز والسكر يتضربوا مع بعض كويس جدا
ثم اضع الذبادى واضع عصير الليمونة ثم اضع عصير الفراولة ( فراولة بيورية)
فى حلة نسيح الجيلاتين بكبشة واحدة ماء ساخن يادوب لفتين بس ثم اضعه فى الخلاط
على الخليط واخلطهم وبعدين نشيل الخليط من الخلاط واضع الفريش كريم
واخلطهم كويس
نضع فى القالب ديسك الميل فى ثم اضع مربى فراولة وافردها
ثم اضع قطع فراولة وفى اجناب القالب ارصص انصاص فراولة ثم انزل الخليط
ثم اضع راقة السبونج ثم باقى الخليط واوزع قطع الفراولة وادخله الفريزر لمدة ساعه
بعد ما يطلع ادهن عليه الجيلى البارد واضع السكينة فى ماء ساخن
واسلك الاجناب واطلعها

صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

Post a Comment

أحدث أقدم