200 ج باسترى كريم – 100 ج سيرب – 1/2 ك عجينة فيتاج – 100 ج فستق – 100 ج سمن سايح


الطريقة
نفرش دقيق ونفرد العجينة لدايرتين مقاس الصينية ادهن الصينية سمن ثم نضع اول دائرة وارفع الجناب ثم ادهن بالفرشاه بيض ثم اضع الكريم باتسير ونفردها كويس ثم نضع الدايرة التانية ونمسك الطروف فى بعض ثم بالسكينة نعمل مثلثات خفيفة من غير ما نقطعها ثم ندهنها كويس بالسمن وندخلها فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع نسقيها بالسيرب التقيل


























1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم