100 ج كاكاو – 300 ج سكر – 100 ج ذيت – 200 ج دقيق – 200 ج لبن رايب – 200 ج لبنة – 3 بيضات - نص باكو بيكنج بودر
الحشو
جناش – 125 ج فريش كريم – 250 ج ش دارك – صوص ش للديكور
الطريقة
نضع فى الخلاط الذيت والبيض واللبنة والرايب واشغلها على اول سرعه ثم اضع السكر واضرب ثم اضع الدقيق والكاكاو و البيكنج بودر ونخلطهم كويس ثم نصبها فى فورمة مدهونة ذبدة او زيت ونتركها تستريح نص ساعه ثم ادخلها الفرن على 180 د
بعد ماتستوى وتبرد اقطعها من فوق بقطاعه مدورة ثم اضع الحشو ثم اضع الغطاء ثم ادخلها الفريزر لحد ماتجمد وبعد ماتطلع اضعها فى الميكرويف 2 د ثم اضع عليها ايس كريم وصوص ش
الحشو
اضع الفرش كريم على النار لحد ماتغلى ثم اضع ال ش الدارك بالراحة واقلبها لحد ماتسيح ثم نتركها تبرد
حاجات جميلة جدا ويارب نعرف نعمل زيها
ردحذفتسلم ايدك يا احلى شيف حسن
ردحذفإرسال تعليق