200 ج زيت – 160 ج ماء دافىء – 400 ج سكر – 5 بيضات – 20 ج ملح –نص باكو فانيليا – 250 ج دقيق – 100 ج كاكو - نص باكو بيكنج بودر
الحشو
200 ج سكر – 100 ج فريش كريم – 100 ج لوز محمص – 200 ج ش دارك
الطريقة
نضع فى الخلاط الزيت والماء والسكر والملح والبيض والفانيليا و نخلطهم على السرعه الاولى
نضع الكاكاو والبيكنج بودر على الدقيق ثم نضعهم فى الخلاط تقليبة ثم نضعهم فى الصوانى وندخلهم الفرن على 180 د لمدة نص ساعه ولماتطلع وهى دافية نشيل الوش بتاعها ثم نصب عليها الكراميل ونرش رشة سكر بودرة
الحشو
نضع السكر يتكرمل على النار ثم ننزل علية بالكريمة واللوز مع التقليب السريع ثم نضع ال ش الدارك مع التقليب لحد ماتسيح
هااااااى ياشيف حسن ارجو تعليم البطتس الجديدة من اسراء اليوم الجمعة
ردحذفوصفة هايلة تسلم ايدك يا شيف حسن
ردحذفإرسال تعليق