صيادية سمك لبنانى
1/2 ك سمك فيلية هامور - ملح وفلفل – كمون - زيت زيتون – عصير ليمون – 2 فص ثوم مهروس
**ارز السمك ..2 كوب ارز – 3 كوب ماء ساخن – 3 م زيت زرة - ملح وفلفل – كمون – 1/2 ك بصل محمر غامق – لوز محمر
الطريقة
نتبل السمك ملح وفلفل و كمون والثوم والليمون وبعدين نشوحه فى الذيت ثم نضعه فى صينية وندخله الفرن يستوى
فى حله نضع البصل المحمر و الارز والملح والفلفل والكمون ونقلبهم كويس ثم نضع الماء ونغطيه ونسوية عادى
ثم نضع الارز فى طبق التقديم ونرصص السمك عليه ثم نضع اللوز المحمر ويقدم مع سلطة الطحينة
1/2 ك سمك فيلية هامور - ملح وفلفل – كمون - زيت زيتون – عصير ليمون – 2 فص ثوم مهروس
**ارز السمك ..2 كوب ارز – 3 كوب ماء ساخن – 3 م زيت زرة - ملح وفلفل – كمون – 1/2 ك بصل محمر غامق – لوز محمر
الطريقة
نتبل السمك ملح وفلفل و كمون والثوم والليمون وبعدين نشوحه فى الذيت ثم نضعه فى صينية وندخله الفرن يستوى
فى حله نضع البصل المحمر و الارز والملح والفلفل والكمون ونقلبهم كويس ثم نضع الماء ونغطيه ونسوية عادى
ثم نضع الارز فى طبق التقديم ونرصص السمك عليه ثم نضع اللوز المحمر ويقدم مع سلطة الطحينة
إرسال تعليق