اسباجتى يونانى بالبشاميل

صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

1/2 ك مكرونة اسباجتى مسلوقة – لحمة معصجة بالصلصة ( 1/4 ك لحمة مفرومة – بصلة مفرومة – فص ثوم مهروس – 1/2 كوب صلصة طماطم – ملح وفلفل )
بشاميل ( 2 م سمنة – 2 م دقيق – 2 ونص كوب حليب)
جبنة مبشورة
الطريقة
ندهن صينية بالذيت ثم نضع طبقة مكرونة ثم نضع عليها شوية بشاميل ثم نضع طبقة اللحمة المعصجة ثم نضع طبقة مكرونة ثم نضع طبقة بشاميل تغطى وش الصينية ثم نضع طبقة من الجبنة المبشورة وندخلها الفرن لحد ماتسوى ووشها يحمر

صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم