الغريبة
½ كيلو دقيق – ¼ كيلو سمنة – 150 ج سكر بودرة (كوب الاربع) – فستق
الطريقة
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة واحدة
لحد ما الدقيق يختفى فى العجينة ثم اعمل فى الصينية كور صغيرة وابطط سنة بايدى او اعملها على هيئة هلال
وممكن وضع فستق او صنوبر او هلال وادخلها الفرن
½ كيلو دقيق – ¼ كيلو سمنة – 150 ج سكر بودرة (كوب الاربع) – فستق
الطريقة
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة واحدة
لحد ما الدقيق يختفى فى العجينة ثم اعمل فى الصينية كور صغيرة وابطط سنة بايدى او اعملها على هيئة هلال
وممكن وضع فستق او صنوبر او هلال وادخلها الفرن
إرسال تعليق