بسكويت اورانج ( بالنشادر)
½ كيلو زبدة – 300 ج سكر بودرة – 3 بيضات – 850 ج دقيق ( 4 ونص كوب ) –
نص معلقة فانيليا – نص معلقة صغيرة نشادر – معلقة صغيرة بيكنج بودر
2 بشر برتقال
الطريقة
اضع النشادر والبيكنج بودر وبشر البرتقال على الدقيق واخلطهم بالمعلقة
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم انزل بالبيض بالراحة واحدة واحدة
والفانيليا لحد ما البيض يختفى ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة واحدة
لحد ما الدقيق يختفى فى العجينة ثم اضع العجينة فى الكيس بالقمع المبطط
واعمله صوابع فى الصينية وادخله فرن متوسط من 20 – 25 دقيقة
½ كيلو زبدة – 300 ج سكر بودرة – 3 بيضات – 850 ج دقيق ( 4 ونص كوب ) –
نص معلقة فانيليا – نص معلقة صغيرة نشادر – معلقة صغيرة بيكنج بودر
2 بشر برتقال
الطريقة
اضع النشادر والبيكنج بودر وبشر البرتقال على الدقيق واخلطهم بالمعلقة
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم انزل بالبيض بالراحة واحدة واحدة
والفانيليا لحد ما البيض يختفى ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة واحدة
لحد ما الدقيق يختفى فى العجينة ثم اضع العجينة فى الكيس بالقمع المبطط
واعمله صوابع فى الصينية وادخله فرن متوسط من 20 – 25 دقيقة
إرسال تعليق