اولا المقادير:
5 بيضات
125جم سكر
125جم دقيق أبيض
125جم دقيق سمولينا
5جم فانيليا
ثانيا طريقة التحضير:
نضع دقيق السمولينا والدقيق الابيض والفانيليل والسكر مع بعض ونخلطهم في العجان ، لو مافيش عجان ممكن باليد ثم نضع البيض بالتتالي ونخلطهم حتي يتم تجانس المقادير كلها مع بعض ولكي نتأكد نلاحظ لون العجينه أصبح فاتح ثم نضعه في صينية مدهونه بمادة دهنية وندخلها الفرن علي درجة حراره 200
5 بيضات
125جم سكر
125جم دقيق أبيض
125جم دقيق سمولينا
5جم فانيليا
ثانيا طريقة التحضير:
نضع دقيق السمولينا والدقيق الابيض والفانيليل والسكر مع بعض ونخلطهم في العجان ، لو مافيش عجان ممكن باليد ثم نضع البيض بالتتالي ونخلطهم حتي يتم تجانس المقادير كلها مع بعض ولكي نتأكد نلاحظ لون العجينه أصبح فاتح ثم نضعه في صينية مدهونه بمادة دهنية وندخلها الفرن علي درجة حراره 200
إرسال تعليق