4 طبقات ميل فى جاهزة – باسترى كريم – سكر بودرة
الطريقة
نضع فى الطبق راقة ميل فى ثم نضع عليها طبقة باسترى ثم راقة ميل فى وهكزا 3 راقات
ثم نساوى الاطراف بالسكينة
ثم نكسر الراقة الرابعه ونضع عليها باسترى كريم حوالى معلقتين كبار ونخلطهم كويس وندهن بيهم جناب التورتة داير ما يدور ثم نضع شوية ميل فى مكسر ثم نرش الوش كله بالسكر البودرة
طريقة عمل تورتة الميل فى من الشيف حسن كمال من برنامج من كل بلد اكلة وصفة حلوووووووووووة جدااااااااااااااااااااااااا
asma ellabidy
2
تعليقات
تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة
ردحذفحلويات الشيف حسن تورتة الميل فى
ردحذفإرسال تعليق