المكونات | ||
200 جم كفتة ضانى. 100 جم فراخ شيش تاووك. 150 جم كباب ضانى ريش. جارنييه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ). توابل للشيش تاووك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ). ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة . | ||
طريقة التحضير | ||
- تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ. - تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وتترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ. - تتبل اللحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وتترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ. - يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم. |
إرسال تعليق