المكونات
200 جم كفتة ضانى.
100 جم فراخ شيش تاووك.
150 جم كباب ضانى ريش.
جارنييه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ).
توابل للشيش تاووك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ).
ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة .

طريقة التحضير
- تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وتترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل اللحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وتترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ.
- يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم.

Post a Comment

أحدث أقدم