المقادير:
بصلة مفرومة
وراك فراخ مخلية
كمون
فلفل اسود
بطاطس وجزر مقطعين
الطريقة:
لعمل الكمونية نشوح البصل لحد ما يصير لونه ذهبي في اي مادة دهنية تحبوها ما بتفرق
نقطع الفراخ مكعبات وتتبل بالكمون الملح والفلفل الاسود
وبعدين نضع الفراخ على البصل ونشوحها معاه
نحمر البطاطس ونضيفها هي والجزر الى الفراخ وتشوح قليلا ثم نضيف كوب ماء على حسب كمية الفراخ
ونسلقها على النار ولازم تكون صوص
وكدة تكون الكمونية جهزت
نقدم الكمونية وبالهنا والشفا
إرسال تعليق