• المعمول بالزبدة والتمر
  • حلويات رمضان - حلويات الشيف رمزي - حلويات مغربية -حلويات الشيف يسرى -حلويات العيد -حلويات الشيف الشربينى - حلويات تونسية - حلويات شرقية
  • المقادير: 1/2 كيلو سميد مقدار سكر 2 ملعقة متوسطة خميره كاس طحين مقدار عجوه مقدار دقة المعمول مقدار قرفه ,سكر بودره مقدار سمنه او زبده
  • التحضير: بتخلطي السميد مع الطحين والخميره وشوية سكر ودقة المعمول (بهار المعمول) وفوقيهم السمنه او الزبده وتبسيهم اوووووووووي لغاية ما تتاكي ان السميد شرب السمنه وتخليهم ساعتين اقل حاجه والافضل انك تخليهم لتاني يوم
    بنجهز العجول وبنقطعها كور صغيره
    وتاني يوم بنعجن السميد بالميه وبنشكل المعمول على طول
    بنحط العجوه جوه قطعه من السميد وبنعملها كوره
    بنحطها جوه بتاعة المعمول وبنضغط عليها
  • الطبخ: وبعدين بنحطه جوه الفرن وبعد ما يخرج نرش عليه سكر

Post a Comment

أحدث أقدم