akalatsoma.blogspot.com


المقادير: قرنبيط لتر مياة مغلية + ملح لحمة مفرومة معصجه صلصة
الطبخ: * سلقت القرنبيط فى لتر المياة المغلية و رشة الملح لمدة 10 دقائق تقريبا
* صفيته و غسلته بمياة باردة علشان اوقف طبخه ..
*جهزت اللحمه وعصجتها
*الصلصة :
* شوحت الثوم فى الزبدة لغاية اما لونه بقى دهبى
* ضفت عليه الطماطم و الملح و الفلفل و بعدها الصلصة
* ضفت المياة و سبت الصلصة تغلى دقيقتين
* دهنت الصينية البايركس بالزبدة و رصيت عليها بصلة متقطعة جوليان (شرائح)
* رصيت القرنبيط فوق البصل علشان ميلزقش .
* من فوق القرنبيط غطيته باللحمة المفرومة .
* الصلصة من على الوش و دخلت الصينية الفرن حوالى نص ساعة

Post a Comment

أحدث أقدم