المقادير
1دجاجة مقطعة 8 قطع +نصف كوب بصل مفروم
4ثوم مقطع مش مفروم+2عصير ليمونة+2معلقة خل
2معلقة بهارات+1معلقة كسبرة مفرومة+2بيضة
2كوب دقيق ابيض+2كوب دقيق ذرة
الطريقة
نتبل الفراخ فى التوابل السابقة لمدة لا تقل عن 12 ساعة وبعد ذلك نضع الفراخ فى الدقيق الابيض
ثم البيض ثم الدقيق الاصفر (دقيق الذرة) وتوضع فى الزيت حتى تنضج .....وبالهنا والعافية

7 تعليقات

  1. جميل جداا ومفيدة

    ردحذف
  2. ربنا يحفظك يا أجمل شيف في الدنيا وربنايباركلك

    ردحذف
  3. أم محمود طاهر أحمد رضا30 مارس 2010 في 1:00 م

    أتمني عمل الحلوي العلف - الفولية-السمسمية-الحمصية

    وبسكويت العيد-الكحك-البيني فور

    ردحذف
  4. طريقة حلوة وربنا يسلم ايديك

    ردحذف
  5. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة

    ردحذف
  6. احلى فراخ مقرمشة من الشيف يسرى خميس

    ردحذف
  7. تسلم ياشيف يسرى على كل وصفات واكلات برنامج المطبخ

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم