المقادير:

-صدور فراخ مخلية
-بصل
-ليمون
-صلصة بشاميل
-صلصة طماطم
-مكعب ماجى
-ملح-فلفل-كمون-بهارات-زعتر

الطريقة:

-تتبل الفراخ بالبصل و الليمون و الملح و الفلفل و الكمون والزعتر
-تترك فى الثلاجة لمدة لا تقل عن 4 ساعات
-ناتى بالفراخ مع باقىالتتبيلة على النار لمدة ربع ساعة
-ثم ناتى بصينية و نضع فيها الفراخ مع باقى التتبيلة
-نسخن معلقتين صلصة مع مكعب مرقة دجاج ماجى ثم نضعهم على الفراخ
-و بعدين نعمل البشاميل و نضعة على الفراخ و ندخلها الفرن الى ان يحمر الوجة

1 تعليقات

  1. طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم