السبت، 26 ديسمبر 2015

طريقة عمل رقاق بالشاورما شهي جدا

akalatsoma.blogspot.com

المقادير: نصف كيلو لحم شاورما نصف كيلو رقاق طري نصف علبة زبادي نصف كوب خل ملح فلفل بهارات طماطم فلفل اخضر بقدونس بصلاية كبيرة معلقة كبيرة طحينة كوب لبن بيضة بيضة نصف كوب زيت
التحضير: في طاسة علي النار نقطع البصل وعلية 2معلقة كبيرة زيت فلفل اسود ونضيف لحم الشاورما بعد ما نصفية من الخل والزبادي
ونشوحهم اللحم هينزل مية ونقلب لغاية لما اللحم يشرب كل ميتة ونذوق لو اللحم لسة لم يستوي
نضيف نصف كوب ماء ونهدي النارلغاية السوا
نطفي ونزود الملح والبهارات ونضيف معلقة الطحينة و طمطماية وفلفلاية وبصلاية صغيرة غير اللي ضيفنها في بداية السوا ونقطعهم شرائح رفيعة
ونضيفهم للحم ونقلب كل دة والنار مطفية
نحضر الرقاق الطري نفردة ونضيف زي مااحنا عايز
الطبخ: نحضر الرقاق الطري نفردة ونضيف زي مااحنا عايزييرة في كل ورقة ونلف رول زي الصور
نجهز صينية مدهونة زيت ونحط رول الرقاق المحشي شاورما وندهن بالزيت
ونسقيهم بنصف كوب لبن وبيضة نضربهم مع بعض مع ملح وفلفل صغيرين
وعلي الفرن يادوب ربع ساعة اول لما الرقاق يشرب اللبن والبيض والقعر اتحمر شوية
نشغل الشواية الوش يلون وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق