طريقة صدور الدجاج
  • المقادير: 1 كيلو صدور الفراخ مخلية 2 ثمرة فلفة احمر حار مقدار مكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدار حبهان ومستكة مطحونة مقدار ملح وفلفل اسود مقدار ماء بصل وخل مقدار كوسة مسلوقة بالبخار
  • طريقة صدور الدجاج
  • التحضير: نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
  • طريقة صدور الدجاج
  • الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.

    • نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.

    • نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم।
    • موضوعات مشابهة
    • لفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم

    Post a Comment

    أحدث أقدم